maak een afspraak

Voel je fit en zelfverzekerd

 

Laat je drukke leven niet in de weg staan van je gezondheid en train met mij in Rotterdam

maak een afspraak

2018

2015

2015

2014

2013

2001

1999

sportvasten

Speciaal voor de mensen die echte resultaten willen zien heb ik een opleiding gevolgd om hen te helpen switchen van suiker naar vetverbranding voor betere resultaten.

looptrainer

gespecialiseerd in het vergroten van functionele snelheid bij spelsporters door personal- en groepstrainingen.

 

topsport conditie trainer

Topsporters vragen om een eigen aanpak omdat zij met hun lichaam het onderste uit de kan proberen te halen.

eigen studio

Met mijn eigen studio vergrootte mijn bereik en kon ik mensen de luxe bieden van een goede fitnessruimte met alles erop en eraan.

gediplomeerd personal trainer

Na dit voorbereidende traject was het tijd voor het echte werk. Ik wilde niets liever dan anderen helpen om fit te worden en hun doelen te bereiken.

kok

Een goede training is niet compleet zonder gezonde voeding met voldoende bouwstoffen voor je lichaam! Ik heb als kok veel geleerd gezond en lekker eten.

voetballer

Mijn sportcarriere begon met mijn passie voor voetbal. Hier heb ik de basis gelegd voor mijn trainingsovertuiging: als je hard traint, dan haal je elk doel wat je voor ogen hebt!

Dani√čl Blinker

personal trainer in rotterdam

 

Ontdek je kracht en bereik nieuwe hoogtes terwijl ik ervoor zorg dat je gemotiveerd blijft! Met meer dan 7 jaar ervaring in het geven van Personal Training kan ik jou helpen de knop om te zetten en te kiezen voor een gezonde lifestyle. Kom in vorm, train je spieren en je uithoudingsvermogen en ervaar hoe het is om veel meer energie te hebben. Na een training ben je trots op jezelf en voel je je goed.

 

Ik leef ervoor om mensen te begeleiden naar hun gezonde lifestyle en bovenal naar hun succes. Je zult mij nooit in een slechte bui aantreffen. Ik geloof dat mijn positieve energie bijdraagt om het maximale uit jou te kunnen halen, zowel mentaal als fysiek.

 

De energie die je in jezelf investeert, krijg je terug. Als je succesvol wilt zijn in iets zal je uit je comfort-zone moeten stappen! Dit is geen makkelijk proces, maar het levert echte resultaten op en dat is waar we het voor doen toch? Ik zal er alles aan doen om jou optimaal te begeleiden zodat jij je doelen bereikt. Want wat voelt nu beter dan succes?

maak een afspraak

De STUDIO in rotterdam

in het gezellige hig complex aan de goudsesingel

locatie DB sport

klik hier voor google maps

DB Sport is open van maandag t/m vrijdag van  07:00 uur t/m 22:00 uur. Zaterdag en zondag op afspraak.

KOM LANGS

Goudsesingel 54,

3011 KD Rotterdam

NEEM CONTACT OP

info@dbsport.nl

06 11 01 86 45